02/05/2017. 4t A i 4t B

Els nens i nenes de l'Escola Can Puig han treballat el valor de la HUMILITAT.

L'equip de Barçakids s'ha acomiadat de Banyoles amb l'alumnat de 4t de l'Escola Can Puig. Plegats, han descobert els cinc valors de Barçakids. El valor que més s'ha treballat durant la jornada ha estat el valor de la HUMILITAT, ja que a vegades és difícil aprendre a reconèixer els propis errors. Un dels alumnes ha dit als nostres educadors que el valor de la HUMILITAT és molt bo si veus el costat positiu de les coses, ja que alguns són bons en esport, i d'altres ho són en alguna assignatura diferent... Els nens i nenes de 4t també han après que cal ajudar-nos els uns als altres.

Han posat en pràctica els valors apresos tot jugant a rugbi. Era un esport que no coneixien gaire, però que els ha agradat molt i molt, s'ho han passat molt bé i no han parat d'animar-se!

A la tarda, els nens i nenes han reflexionat sobre allò que no havien fet del tot bé al llarg del dia i com ho podrien millorar. Han après que els valors de Barçakids no són només cosa d'un dia i d'un lloc, sinó que també són per casa, per l'escola, per tot arreu i per sempre!! Perquè QUI TÉ VALORS, GUANYA!

Descarrega't l'àlbum
Projecte escolar Barçakids. Educació en valors. Escola Can Puig Banyoles
Projecte escolar Barçakids. Educació en valors. Escola Can Puig Banyoles