23/11/2016. 1r, 2n. 3r i 4t

Els alumnes de 1r, 2n 3r i 4t curs de l'Escola Sant Salvador de Cercs han participat per primera vegada al programa escolar Barçakids.

Durant la jornada han treballat el valor del treball en equip i jugat a hockey! Després de descobrir els cinc valors Barçakids a través de codis QR han vist un vídeo dels jugadors del Barça treballant en equip. Això ha ajudat a fer-ne una bona reflexió abans de passar al camp a posar en pràctica aquest valor a partir de diferents jocs.

A cada classe s'han fet dos equips i cada un ha hagut d'ordenar-se per alçada, per nombre alfabètic i per mes de naixement, amb la norma que sempre havien d'estar trepitjant amb un peu la corda que hi havia a terra. L'objectiu del joc és que entre tots s'ajudessin a passar i s'organitzessin abans de començar, treballant en equip.

Amb l'hockey, per a molts, era la primera vegada que agafaven un stick i ha estat tot un repte no aixecar-lo del terra (norma bàsica per a no fer-se mal), així que algun que altre cop han rebut però molt respectuosament s'han preocupat pel company que s'ha fet mal i s'han demanat perdó.

A la tarda, els de 1r i 2n han fet reflexió del dia, fitxes del respecte i han pintat els Dracs de Barçakids.

En resum, s'ho han passat molt bé!

Descarrega't l'àlbum