04-12-2017
400 nens i nenes de Sabadell a Barçakids

El pas del Programa Escolar Barçakids per Sabadell ha permès que més de 400 nens i nenes de la localitat aprenguessin els valors del respecte, la humilitat, l'esforç, l'ambició i el treball en equip a través de la pràctica esportiva del futbol, el rugbi, l'handbol i, sobretot, de l'atletisme.

Durant la segona setmana de Barçakids a Sabadell hem pogut conèixer als i les estudiants de l'Escola Espronceda, de l'Escola Joan Montllor, l'Escola Joaquim Blume, l'Escola Joan Maragall i l'Escola Miquel Carreras. Una setmana plena d'emocions i bons moments!

Els educadors han destacat d'aquests últims dies l'evolució que han vist en alguns dels nens i nenes que han participat en el projecte, i com al llarg de la jornada a Barçakids el seu comportament ha anat millorant cap a la comprensió i l'ús dels valors de Barçakids! Per exemple, des de l'Escola Joaquim Blume, l'alumnat va deixar molt clar que els esports eren per a tots i per a totes, sense diferència de gènere, i que amb esforç tothom pot ser un autèntic expert en els valors de Barçakids! L'alumnat de 2n de l'Escola Joan Maragall, per la seva banda, ens van sorprendre amb frases tals com "l'ambició és complir els teus somnis", "l'esforç és aprendre a aixecar-se quan caus", o "si guanyes, has de fer una abraçada al que perd". Oi que són frases per recordar?

ELS VÍDEOS DEL COMPROMÍS

Com potser ja sabeu, els grups que participen en el Programa Escolar Barçakids enregistren una càpsula de vídeo en què es comprometen a ser més respectuosos d'ara endavant, deixant així una mostra que duri en el temps del seu compromís cap al valor del RESPECTE. Podeu veure aquestes càpsules als àlbums escolars dels cursos corresponents, o a la nostra llista del canal de Youtube!

LES XARXES SOCIALS DE BARÇAKIDS

I si encara voleu més Barçakids, sempre podeu seguir el nostre compte de Facebook i de Twitter!

 

Aquestes són les notícies més vistes...