05-07-2017
9 recursos plens d'ART per treballar el RESPECTE

Si voleu treballar el valor del RESPECTE amb el vostre alumnat mitjançant una activitat artística, o senzillament voleu passar una bona estona fent treballs manuals, aquests recursos educatius us seran de molta ajuda.

 

1. L'art de l'Antiga Grècia

Amb aquest recurs educatiu, l'alumnat descobrirà els esports dels Jocs Olímpics antics a través de representacions artístiques de l'època i aprendrà com el respecte sempre ha estat un valor importantíssim en el món de l'esport.

2. La càmera de fotos plena de valors

Un recurs de caràcter plàstic amb què podreu treballar el valor del respecte, així com els valors de l'esforç, la humilitat, el treball en equip... i és que la càmera de fotos de Barçakids és plena de valors!

3. La nostra mascota

Mitjançant la creació i construcció d'una mascota, coneixerem els valors del respecte i la responsabilitat. Feu la mascota més original i divertida!

4. One man band

La música és una bona manera d'ensenyar respecte. Aquest curtmetratge però, ens mostra el contrari: què passa quan dos músics no es tenen respecte!!

5. Philip Stanton: el valor simbòlic d'una flor

Tot i que no és exactament un recurs, l'entrevista que vam fer a l'artista multidisciplinari Philip Stanton posa en relleu la importància del respecte en la seva creació artística.

 6. Visitmuseum, una app per no perdre's cap detall

La tecnologia i els museus no estan renyits... i aquesta aplicació n'és un bon exemple!! Amb Visitmuseum, descobrirem tots els detalls dels museus de Catalunya i aprendrem a respectar tot allò que els museus ens ensenyen.

7. Posa punts al drac

Una activitat per descobrir el puntillisme amb en Drac i practicar els valors de la paciència, l'esforç... i el respecte cap als artistes que van desenvolupar aquesta tècnica!

8. Pintapeu

Amb aquesta proposta, els nens i nenes hauran de superar un repte: pintar amb els peus!! Una manera ben creativa per posar en pràctica noves habilitats i reflexionar sobre noves maneres d'interpretar el món.

9. Estàtues

Una activitat que transformarà els nens i nenes en estàtues humanes que representin el valor del respecte... o el que ells vulguin! L'estàtua més original i divertida guanya :)

 

Aquestes són les notícies més vistes...