13-03-2017
El Dia de la Dona també es viu a Barçakids

Aquesta setmana hem finalitzat la nostra estada a Figueres, amb un total de 520 alumnes participants, i ens hem instal·lat a Mataró, on serem fins a finals de març. Les escoles de Figueres que ens han visitat aquesta darrera setmana han estat l'Escola Sant Pau, l'Escola Parc de les Aigües, l'Escola Josep Pallach i l'Escola Carme Guasch i Darné; mentre que a Mataró ens han visitat de l'Escola Rocafonda, l'Escola Anxaneta i l'Escola Germanes Bertomeu

 

El valor que més han escollit les escoles per treballar aquesta setmana ha estat el valor del RESPECTE, encara que no ha estat l'únic! Pel que fa a l'esport, el que més s'ha practicat a Barçakids ha estat el RUGBI, i això que molts nens i nenes no hi havien jugat mai!!

 

DIA DE LA DONA

A Barçakids també vam voler celebrar aquest dia, i per això els nostres educadors i educadores van treballar els valors de la IGUALTAT i el RESPECTE. De fet, aquests valors es treballen cada dia a Barçakids, però el dia 8 de març es va fer d'una manera especial i els nens i nenes de l'Escola Rocafonda de Mataró van fer un Mannequin Challenge per la IGUALTAT!!

 

ÀLBUM DE FOTOS

Si vols veure totes les imatges de les escoles que han passat aquesta setmana per Barçakids, recorda que pots fer-ho anant a la secció Àlbum de fotos de la nostra pàgina web i allà buscar el nom de la teva escola a través del nostre buscador.

Ja t'hi has trobat? ;)

 

XARXES SOCIALS

Recorda també que pots seguir el nostre dia a dia a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter. Ah! I també trobaràs molts vídeos al nostre canal de Youtube!

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...