06-03-2017
Aniversaris, wikivalors, i molt més a Barçakids!

Aquesta setmana, el programa Barçakids ha continuat una setmana més a Figueres, i s'ha acomiadat de Premià de Dalt després de gairebé quinze dies en aquest territori. Durant la setmana, ens ha visitat l'Escola Santa Anna de Premià de Dalt i l'Escola Josep Pous i Pagès, l'Escola Cor de Maria, l'Escola M.Àngels Anglada i l'Escola Sant Pau de Figueres. Un total de més de 360 nens i nenes d'aquestes dues localitats!!

Els valors que més s'han treballat han estat el del RESPECTE i TREBALL EN EQUIP, i l'esport més practicat ha estat el HANDBOL. Per molts nens i nenes, ha estat la primera vegada que jugaven a aquest esport, però ho han fet prou bé!

 

UN DIA ESPECIAL

El dia 1 de març va ser un dia molt especial a Barçakids, ja que una de les nostres educadores, l'Àngels, feia anys! Els nens i nenes de l'Escola Josep Pous i Pagès de Figueres ho van celebrar amb ella, tot compartint un esmorzar ben dolç i cantant-li la cançó "aniversari feliç" en quatre idiomes!

 

NOVA DEFINICIÓ A WIKIVALORS

La nostra secció de wikivalors cada cop creix més! Fa uns dies, els nens i nenes de 6è de l'Escola Santa Anna de Premià de Dalt ens van deixar la definició d'un nou valor: ESPORTIVITAT.

"L'Esportivitat és un valor que es pot demostrar en qualsevol esport. És l'acció que fem quan cooperem per fer alguna cosa millor pel nostre equip. És saber jugar a un esport sense provocar baralles i sense fer trampes, jugant per passar-ho bé i amb respecte. Dins de l'esportivitat trobem el valor del respecte. Cal respectar a l'equip, l'entrenador i als rivals. Exemple: felicitar a l'equip contrari".

Us animeu a deixar la vostra definició? ;)

 

MÉS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS!

Recordeu que podeu estar al dia de tot el que passa a Barçakids a través de les nostres xarxes socials! Segueix-nos a Facebook i a Twitter per no perdre't cap detall!

 

Aquestes són les notícies més vistes...