18-12-2017
Barçakids aterra a Vilanova i la Geltrú

Aquest desembre, el Programa Escolar de Barçakids és a Vilanova i la Geltrú per aprendre valors, practicar esports i afartar-nos de xató! ;)

Durant la primera setmana, hem estat amb els nens i nenes de l'Escola La Ginesta, l'Escola Les Cometes, l'Escola Volerany i l'Escola Pia. Cliqueu sobre el nom de cada escola si voleu veure la descripció de la jornada i l'àlbum de fotos d'aquell dia! 

Més de 300 nens i nenes que ens han acompanyat per aprendre amb nosaltres el valor del respecte, l'ambició, l'esforç, el treball en equip i la humilitat! 

Les frases amb més valors de la setmana

Els nostres educadors sempre tenen l'orella ben parada per saber què diuen els nens i nenes Barçakids sobre els valors! Us mostrem una selecció de les frases més boniques que hem sentit aquesta setmana!

  • L'ambició és quan et compromets a assolir alguna cosa (Escola La Ginesta)
  • La humilitat té relació amb ser amable i generós (Escola Les Cometes)
  • L'important és participar i intentar-ho (Escola Volerany)
  • Si tens una bona actitud, segur que ho aconseguiràs; i si al final no és així, no passa res, ja que tens més opcions i oportunitats a la vida (Escola Volerany)
  • Cal respectar més a tothom per poder tenir més amics i amigues (Escola Pia de Vilanova i la Geltrú)

Wikivalors, xarxes socials i molt més!

Això no és tot! La nostra wikivalors aquesta setmana ha crescut amb dues noves definicions: ambició i autocontrol! Què en penseu?

A més a més, celebrant que s'apropen uns dies de festa, us hem preparat un ESPECIAL NADAL amb una activitat plena de valors per a cada dia!! Podeu visitar l'article sovint, o seguir-nos a les nostres xarxes socials, a Facebook i a Twitter, on cada dia us indicarem quina és l'activitat de la jornada! Us animeu a fer-les totes? :)

Fins aviat, Barçakids!

Aquestes són les notícies més vistes...