05-02-2018
Barçakids de ruta!

El Programa Escolar Itinerant Barçakids, dirigit a escoles de primària de Catalunya, es consolida un any més i celebra la seva sisena edició.

Aquest curs 2017-2018 ens porta un munt de novetats, com les noves càpsules de compromís, canvis en les dinàmiques, més centrades que mai en el valor del respecte, i, evidentment, la coneixença de nous nens i nenes de tot el territori. Ja hem visitat Banyoles, Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Barcelona i Mataró, però encara ens queden moltes altres localitats des d'on fer arribar el Programa Escolar Barçakids a les escoles! Gràcies a la col·laboració dels diferents agents del territori, aconseguirem que Barçakids arribi a milers de nens i nenes!

Portem ja recorreguts centenars de quilòmetres per tal de portar els valors de Barçakids fins a l'últim racó de Catalunya i compartir amb tots els nens i nenes els valors del respecte, la humilitat, el treball en equip, l'esforç i l'ambició! I encara recorrerem molts quilòmetres més abans d'acabar el curs escolar!

Gràcies a tots i a totes per fer possibles aquests sis anys de Barçakids!!

 

VOLS SABER SI JA HEM PASSAT O SI PASSAREM PER LA TEVA CIUTAT? CONSULTA EL MAPA PER ESBRINAR-HO!

 

Aquestes són les notícies més vistes...