19-03-2018
Barçakids s'instal·la a El Vendrell

El Programa Escolar Barçakids s'instal·la, un any més, a El Vendrell, on al llarg de dues setmanes coneixerem a gairebé 300 nens i nenes.

Aquesta setmana hem caminat, de nou, al costat del projecte #Invulnerables i hem treballat els valors de Barçakids amb els nens i nenes de l'Escola Teresina Martorell, l'Escola Els Secallets i l'Escola Pla de Mar. Unes jornades que ens han permès conèixer millor l'alumnat de la capital del Baix Penedès!

Els nens i nenes participants han posat a prova el seu coneixement dels valors de Barçakids a través de diferents esports: el futbol, el rugbi i l'atletisme són els que més s'han practicat aquests dies a El Vendrell!

Com cada setmana, l'alumnat ha sabut recompensar amb escreix l'esforç i les ganes que els nostres educadors posen cada dia per seguir educant en valors. El grup de 5è de l'Escola Teresina Martorell, per exemple,  va dir que el dia passat a Barçakids havia estat un dels més feliços de la seva vida, i el grup de 2n va comentar, per altra banda, que el futbol els agradava molt més si hi jugaven amb valors!

També ens va agradar molt observar com l'alumnat de 5è de l'Escola Els Secallets abraçava i donava un cop de mà als nens i nenes de 1r de l'Escola Pla de Mar, amb qui van compartir la jornada a Barçakids! Enhorabona!

 

LA VIDEOTECA DELS VALORS

Fa uns mesos, vam incorporar una nova secció a la web de Barçakids: la videoteca dels valors! En aquest apartat, cerquem per a vosaltres els millors vídeos per educar en valors i us els presentem amb propostes i recomanacions per veure'ls a l'aula o a casa.

Ja heu vist les últimes incorporacions?

Cliqueu als noms per anar als vídeos!

 

BARÇAKIDS A LES XARXES

Recordeu que Barçakids té un perfil de Facebook i Twitter on us esperem sempre amb els braços oberts! Fins aviat, Barçakids!

 

Aquestes són les notícies més vistes...