27-02-2017
Carnestoltes i Invulnerables a Barçakids!

Aquesta setmana el programa educatiu Barçakids s'ha instal•lat a Figueres i a Premià de Dalt i hem pogut celebrar el Carnestoltes amb els nens i nenes de l'Escola Santa Anna de Premià de Dalt, i amb els nens i nenes de l'Escola Josep Pous i Pagès i de l'Escola Salvador Dalí de Figueres. Els monitors de Barçakids van rebre l'alumnat disfressats amb barrets i perruques durant tota la setmana, però el més sorprenent va ser quan, el Dijous Gras, els nens i nenes de 4rt de l'Escola Santa Anna van arribar com si encara no s'haguessin despertat: disfressats amb el pijama!

El valor que més s’ha treballat ha estat el del RESPECTE. En canvi, pel que fa a l'esport més practicat, hi ha hagut un empat: cada grup n'ha escollit un de diferent! A Figueres han fet HOQUEI, FUTBOL i ATLETISME, mentre que a Premià de Dalt s'han decantat pel RUGBI i el HANDBOL.

 

PROJECTE #INVULNERABLES

A Figueres, Barçakids forma part del projecte #Invulnerables. El municipi de Figueres és un dels set que acull el projecte #Invulnerables, un programa contra la pobresa infantil que treballa amb famílies en risc d'exclusió social i situació de pobresa i que intenta, a través de recursos, valors i la creació de xarxes cooperatives, normalitzar la situació d'aquestes famílies i incorporar-les dins la dinàmica de la societat. Fundació FC Barcelona és un dels impulsors i Barçakids hi participa des d'aquest curs escolar. Més de 130 nens i nenes de Figueres ja han pogut participat en aquest projecte a través de les jornades que organitza Barçakids!

 

EL PROGRAMA EN IMATGES

Recordeu que podeu veure i descarregar-vos totes les imatges del nostre pas per les escoles a la secció ÀLBUMS DE FOTOS de la nostra pàgina web!

 

I SI NO EN TENIU PROU...

Si encara en voleu més, ens podeu seguir a través del nostre Facebook, Twitter i canal de Youtube!

 

Aquestes són les notícies més vistes...