09-01-2017
Coneix els Recursos Educatius per a Docents Barçakids

 

Els Recursos Educatius per a Docents que podeu trobar al Portal dels Valors Barçakids estan classificats segons la seva tipologia.

Podeu trobar Dilemes morals, Esports i Jocs, Àudios, Vídeos, Recursos Literaris i Manualitats centrats en el treball i l'educació en valors.

També podeu utilitzar el cercador o filtrar els resultats segons tipus d'activitat, valor, nivell curricular, temps d'activitat, lloc de realització o organització a l'espai.

Per a cada recurs trobareu una fitxa com aquesta:

Les fitxes de recurs es composen per:

Títol del recurs: un títol descriptiu sobre el contingut del recurs educatiu.

Imatge: un imatge relacionada amb el recurs educatiu.

Botons de compartició a xarxes: per si voleu compartir el recurs a Facebook o Twitter.

Descripció: un resum de les característiques principals del recurs i el seu contingut.

Unitat didàctica: en format pdf per a descàrrega trobareu tota la informació necessària per a realitzar l'activitat a l'aula amb el vostre alumnat. A banda de la definició del recurs i la seva informació pràctica (cicles a que va dirigit, lloc de realització, valors a treballar i organització a l'aula), la unitat didàctica conté una descripció dels objectius d'aprenentatge, els continguts, la metodologia, criteris d'avaluació, competències bàsiques i una relació dels recursos associats amb l'activitat. 

Recursos associats: són els enllaços als recursos associats (imatges, àudios, vídeos, textos o enllaços) que proposa la unitat didàctica per a treballar el recurs.

 

MÉS INFORMACIÓ I SUGGERIMENTS

Podeu trobar més informació sobre el Portal dels Valors a l'apartat Sobre la Plataforma.

Si voleu conèixer més a fons els valors Barçakids us recomanem visitar la secció sobre el Programa Escolar de la web, on estan descrits àmpliament i on podreu llegir, a més, propostes didàctiques per treballar els diferents valors a cada cicle d'Educació Primària: inicial, mitjà i superior.

I no deixeu de dir-nos què us interessa o trobeu a faltar al Portal dels Valors! Ho podeu fer des de http://fcbkids.cat/ca/pagina/contacte.

Aquestes són les notícies més vistes...