03-04-2017
El març es viu de ple a Barçakids

Durant el mes de març, hem estat a cinc territoris: Figueres, Mataró, Manresa, Lleida i Sant Joan de Vilatorrada. Durant tot el mes, 40 grups escolars han participat al programa escolar de Barçakids, un total de 1763 nens i nenes que han pogut descobrir amb nosaltres els valors del RESPECTE, l'ESFORÇ, el TREBALL EN EQUIP, l'AMBICIÓ i la HUMILITAT a través d'activitats i jocs educatius. El valor que més s'ha treballat durant el mes de març ha estat el del RESPECTE i l'esport més practicat ha estat el RUGBI.

La darrera setmana de març, hem tingut amb nosaltres les següents escoles: l'Escola Sant Ignasi i l'Escola l'Ave Maria a Manresa; l'Escola FEDAC Manresa i l'Escola Vedruna a Sant Joan de Vilatorrada; i l'Escola Príncep de Viana i l'Escola Magí Morera a Lleida. Aquesta última setmana, el valor més treballat ha estat el del TREBALL EN EQUIP i l'esport més practicat ha estat el FUTBOL.

 

NOVES DEFINICIONS A WIKIVALORS

Cada setmana creix la nostra secció de wikivalors!! Els nens i nenes de les escoles que ens han visitat ens han escrit la seva pròpia definició de la humilitat, l'empatia, el respecte, l'amistat,... A continuació podeu llegir la definició més recent, però si feu clic aquí en trobareu moltes més!

"HUMILITAT. Aquest valor ens serveix per valorar més a les persones i entendre que tots som iguals. Ens ensenya a guanyar i perdre amb esportivitat i de manera respectuosa. No hem de presumir si guanyem i acceptar la derrota si perdem". Escola Príncep de Viana

Molt bona definició!!

 

VALOR DEL MES: HUMILITAT

Hem dedicat el mes de març al valor de la humilitat, i per això us hem descobert un munt de recursos educatius que us poden ajudar a treballar aquest valor a l'aula... o a casa! Us deixem els més destacats:

Celebrem el gol amb humilitat! - amb aquest recurs de vídeo podreu, amb els vostres alumnes, identificar i analitzar la humilitat com un valor essencial quan es juga a qualsevol esport.

Una cara bonica - conte que parla de la humilitat. Un valor que fa reconèixer les pròpies virtuts sense presumir-ne, i també valorar les virtuts dels altres.

  

El pòstit de la humilitat - aquesta és una activitat lúdica que ens permet, tot jugant, reconèixer tant les virtuts com els aspectes que cal millorar d’un mateix. 

 

Clica el nom de cada activitat per saber-ne tots els detalls!! I recorda que a la nostre secció de recursos educatius, en trobaràs moltes més!

 

XARXES SOCIALS

I això no és tot!! A les xarxes socials del programa escolar de Barçakids trobaràs molta més informació sobre el nostre dia a dia, els nostres recursos, notícies i esdeveniments plens de valors.... Segueix-nos a Facebook, Twitter i Youtube!

 

Aquestes són les notícies més vistes...