08-01-2018
El millor del 2017 del Portal dels Valors Barçakids!

Un any més, fem un recull dels continguts que més heu consultat al llarg d'aquest 2017 i us presentem el nostre TOP 5! Segueix llegint per saber quins són!

 

5. MÓN BARÇAKIDS

El blog de Barçakids segueix sent un dels continguts que més heu consultat aquest 2017! Allà no només podeu llegir les cròniques setmanals del Programa Escolar i  estar al corrent de tot allò que passa a Barçakids, sinó que des de fa uns mesos hem començat a engrandir la nostra videoteca Barçakids, on trobareu curtmetratges i vídeos d'allò més sorprenents sobre l'esport i els valors!

  

4. ACTIVITATS BARÇAKIDS

Les activitats Barçakids es mantenen en la 4a posició respecte al 2016, i un any més, la que més us agrada és la del tres en ratlla! La segueixen les activitats de les carreres elèctriques i l'àlbum. I és que les activitats que us proposem a Barçakids són ideals per aprendre valors tot jugant, experimentant, fent treballs manuals... Quina és la vostra preferida? ;)

 

3. ÀLBUMS DE FOTOS

No ens estranya que els àlbums de fotos siguin un dels continguts dels més consultats de la web, ja que són la millor manera per recordar els millors moments viscuts durant l'any!

 

2. WIKIVALORS

La wikivalors ha crescut durant aquest 2017! En concret, ha augmentat en 107 noves definicions sobre els valors del respecte, la generositat, l'amistat, l'empatia... i molts més! Recordeu que podeu afegir-ne i votar les definicions que més us agradin!

 

1. ACTIVITATS ON-LINE

Ha estat tota una sorpresa, però el campió d'aquest any ha estat l'apartat d'interactius en línia per a docents. En concret el que més heu fet servir aquest curs ha estat l'interactiu “Tota una ciutat de valors”, on l'Arlet, en Xavi i el seu gos Pistatxo, juntament amb els seus pares, viuen un munt d'aventures a la muntanya, a la platja, a l'escola... Si encara no coneixeu aquest recurs, no us el podeu perdre! 

 

 

CADA COP SOM MÉS

La nostra presència a les xarxes socials ha continuat augmentant al llarg de l'any. A Facebook, ja som més de 2.300 seguidors, i a Twitter, més de 650!! A més a més, aquest any hem estrenat un nou canal de YouTube amb els millors vídeos del Programa Escolar Barçakids, recursos educatius en format audiovisual, entrevistes amb valors...

Us hi apunteu? ;)

 

LES DADES

94.149 pàgines visualitzades (gener 2017 - desembre 2017)

14.286 usuaris únics (gener 2017 - desembre 2017)

2.324 seguidors a Facebook (5 de gener 2018)

653 seguidors a Twitter (5 de gener 2018)

2.735 minuts visualitzats a Youtube (gener 2017 - desembre 2017)

Aquestes són les notícies més vistes...