24-04-2017
En busca del Drac perdut!

Com ja sabeu, en Drac de Barçakids ens acompanya arreu on anem i aquesta última setmana tampoc no s'ha quedat a casa, sinó que ens ha acompanyat a Banyoles i a Sabadell, on ha conegut els nens i nenes de l'Escola Baldiri Reixac, l'Escola Bertran, l'Escola Alcalde Marcet i l'Escola Joan Maragall. Més de 300 nens i nenes han passat per Barçakids aquesta darrera setmana!! En Drac ha après valors amb ells, sobretot el valor del RESPECTE i del TREBALL EN EQUIP, i l'esport que més han jugat tots junts ha estat l'HANDBOL.

Mireu quins dracs més macos ens van pintar el divendres els nens i nenes de l'Escola Joan Maragall de Sabadell!

 

El Drac de Banyoles

En Drac, però, ha aprofitat que era a Banyoles per anar a buscar un nou amic... i és que algú li va explicar la llegenda que diu que, al llac de Banyoles, s'hi amaga un drac des de fa molts d'anys!!! La coneixeu?

De moment, sembla que no l'ha trobat, però si el veieu, feu-nos-ho saber i l'avisarem perquè puguin fer-se amics!!! 

 

El Drac de Sant Jordi

Per sort, la cerca d'en Drac no ha estat en va, perquè finalment diumenge va poder conèixer un drac: EL DRAC DE SANT JORDI! Resulta que s'amagava entre les pàgines d'un conte, en forma de punt de llibre. 

Si voleu, podeu fer el vostre propi punt de llibre amb l'ajuda d'aquesta manualitat: cliqueu aquí per a descarregar-vos-la! I un cop tingueu el vostre punt de llibre personalitzat, no us oblideu de fer-nos-el arribar!

 

Xarxes socials

Si voleu més informació, notícies i anècdotes al voltant del programa escolar Barçakids, no deixeu de seguir-nos a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Youtube! I si voleu veure totes les imatges del nostre pas per Banyoles i Sabadell, podeu visitar la nostra secció àlbum de fotos.

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...