25-08-2017
Enquesta dels valors: conclusions

A finals del curs 2016-2017, l'equip de Barçakids vam proposar-vos que, des de les escoles, omplíssiu una enquesta per tal de conèixer millor com us havia ajudat el fet de participar en el Programa Escolar de Barçakids a l'hora de treballar els valors a l'aula, quin ús fèieu dels recursos educatius de Barçakids i com podíem millorar per ser-vos cada cop més útils!

El 62,5% ens heu dit que participar en el Programa Escolar de Barçakids va suposar una millora en el comportament dels alumnes, mentre que un 12,5% ens heu respost que no vau notar cap millora significativa o heu deixat la resposta en blanc (25%).

Estem molt contents de saber que a molts de vosaltres us agraden els recursos educatius i que els feu servir normalment, o que teniu intenció de fer-los servir durant el curs vinent. Ens ha sorprès el fet que alguns de vosaltres feu servir els recursos educatius en dies de pluja! Ho tindrem en compte!

També ens heu comentat que el valor que havíeu escollit per treballar durant la jornada a Barçakids va ser el del respecte (en un 58,3%), ja que consideràveu que era la base de la convivència i que ajudava a millorar l'empatia, entre molts altres motius. Aquest fet coincideix amb l'actualització de l'estructura del Programa Escolar Barçakids, de tal manera que el valor del respecte ara serà el protagonista!

L'última pregunta del qüestionari era en què podem millorar des de Barçakids i ens alegra que el que més ens heu dit és que us agradaria més Barçakids! És a dir, poder-hi participar més cops, amb més alumnes i durant més dies! L'equip de Barçakids seguim treballant perquè el Programa Escolar Itinerant arribi al màxim de nens i nenes possibles, i quan no podem arribar, recordeu que tenim un munt de recursos educatius a la vostra disposició per tal que pugueu treballar els valors a l'aula, faci sol o caigui pluja ;)

Per cert, alguns també ens heu demanat que us agradaria que algun jugador o jugadora del Barça visités als nens i nenes: potser no us els podrem portar físicament, però durant tota la jornada sempre ens acompanyen donant-nos un munt de bons consells!

 

Voleu dir-hi la vostra? Cliqueu aquí per respondre l'enquesta dels valors! I recordeu que tenim un compte de Facebook i de Twitter sempre a punt per conversar amb vosaltres sobre esport i valors :)

Una cinquantena d'escoles ja l'han omplert!

Aquestes són les notícies més vistes...