23-04-2018
Fins aviat, Barçakids!

Tot té un final, i el Programa Escolar Barçakids 2017-2018 també. Han estat gairebé 7 mesos recorrent diverses localitats de Catalunya, escampant els valors de Barçakids per tot el territori i aprenent amb més de 3.500 nens i nenes el significat del RESPECTE, la HUMILITAT, l'ESFORÇ, l'AMBICIÓ i el TREBALL EN EQUIP!

Els últims dies hem passat unes jornades plenes de valors amb els nens i nenes de Manresa, concretament de l'Escola La Salle, l'Escola FEDAC Manresa, l'Escola Oms i de Prat i l'Escola La Font. Si voleu veure els millors els àlbums de cada escola, feu clic en els noms!

També han pogut practicar diversos esports per tal de posar en pràctica els valors apresos durant la jornada. L'esport que més han escollit les escoles de Manresa ha estat l'handbol, seguit per l'hoquei!

 

 

PARAULA DE BARÇAKIDS!

Des de Barçakids, pensem que saber escoltar el que diuen els grups que ens visiten és de gran importància, i gràcies a tenir les orelles ben atentes, aquesta setmana hem pogut captar frases com:

  • La fortalesa és lluitar per allò que vols, superant les dificultats i seguint endavant. Escola La Font.
  • Els valors els tenim a dins i ens fan millorar com a persones. Escola La Salle.
  • El civisme és ser bo amb tothom i no embrutar el carrer, sense oblidar-nos de reciclar. Escola Oms i de Prat.
  • La creativitat és inventar els nostres somnis. Escola FEDAC.

Definicions que són un veritable regal per les orelles!

 

 

BARÇAKIDS EN LÍNIA

Tot i que el Programa Escolar 2017-2018 hagi arribat a la seva fi, Barçakids continua disponible a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Youtube, i és clar, a la pàgina web de Barçakids, on podeu consultar els nostres recursos educatius per educar en valors, jocs per passar una estona, les imatges del Programa Escolar, i molts més. Ens hi veiem!

 

Aquestes són les notícies més vistes...