09-05-2017
Signa el Manifiest Alan #contraelbullying

El 24 de desembre de 2015, Alan, un adolescent de 17 anys, es va llevar la vida després de patir bullying durant dos anys.

No podem permetre que destrueixin la infància o la vida de ningú per falta de tolerància o respecte. Cal exigir un compromís de convivència a l'entorn escolar per a educar i formar a persones en valors i competències socials. Que aquells nens i nenes que pateixin bullying no tinguin por de trencar el seu silenci. Que es garanteixi que siguin escoltats i s'hi posi remei. I que aquells que han estat víctimes, tinguin dret a començar de nou.

Avui volem que les coses canviïn. Volem lluitar contra el bullying. Per això, us demaneu que signeu el Manifest que porta el nom d'Alan, amb què volem sensibilitzar la societat civil sobre l'assetjament escolar i aconseguir el disseny i implementació de polítiques efectives per a combatre aquesta problemàtica.

Us demanem que us sumeu a aquest Manifest i així lluitarem junts contra l'assetjament escolar. El Col·lectiu FU i la Fundació del FC Barcelona ja li han donat el seu suport. Ens falta només la teva signatura.

Moltes gràcies.

https://www.change.org/p/manifiesto-alan-contra-el-bullying

 

 

Barçakids #contrabullying Signar Manifest Alan FC Barcelona Col·lectiu FU

Aquestes són les notícies més vistes...