05-12-2017
L'inici d'una nova aventura

En Guillem de Masramon s'ha incorporat aquest curs escolar a l'equip d'educadors de Barçakids, i ja fa dos mesos que recorre Catalunya per ensenyar valors a nens i nenes d'arreu. Li hem demanat que ens expliqui com està vivint aquesta experiència, així que seguiu llegint si ho voleu esbrinar!

Comença una etapa nova de la meva vida, es preveu plena de vivències i experiències diferents i valuoses. Barçakids i la Fundació F.C. Barcelona m’obren les portes per gaudir, aprendre i participar del dia a dia d’aquest meravellós projecte.

Després d’unes setmanes estic més convençut que mai de formar-hi part, del que fem, com ho fem i amb quina finalitat ho fem. Poder educar en valors a través de reflexions, activitats, jocs i sobretot de l’esport, a tants i tants nens i nenes d’arreu del país m’omple i em satisfà enormement.

Fem que els petits s’ho passin bé, i alhora que aprenguin i facin esport, amb la intenció que surtin d’allà amb un millor coneixement dels valors, tant a la teoria com a la pràctica, ja que quan estan asseguts i tranquils és més fàcil que quan estan actius i amb les emocions al màxim. És el moment de demostrar tot allò que hem anat parlant durant el dia, i per sort i encert, aconseguim veure a tots els grups i escoles aquesta millora progressiva durant la jornada. 

Aquest repte m’il·lusiona i fa que passin volant les hores que visc amb els nens i nenes i amb en Marc, l’educador amb qui treballem en equip dia rere dia. Estic molt agraït tant a ell com a totes les persones que formem part d'aquest equip per la seva ajuda a l'hora d’integrar-me, per tal de poder fer de Barçakids el millor escenari possible per aprendre i gaudir dels valors i l’esport.

Moltes gràcies!

 


foto guillem

Aquestes són les notícies més vistes...