12-02-2018
Mataró, la capital dels valors

Mataró ha estat, una setmana més, la capital dels valors. Més de 180 nens i nenes han participat aquesta setmana en el Programa Escolar Barçakids, provinents de l'Escola Rocafonda, l'Escola Gem, l'Escola Vista Alegre i l'Escola Àngela Bransuela. [clica als noms de les escoles per veure l'àlbum de fotografies!]

La setmana ha estat marcada pel temps: pluja, neu, vent i una mica de sol, no ha faltat de res! Malgrat tot, els nens i nenes participants han aprofitat al màxim el seu pas per Barçakids i han demostrat que els valors no hi entenen, de canvis de temps, i que no hi ha excuses a l'hora de viure, jugar i comportar-se amb respecte, humilitat, ambició, treball en equip i esforç!

Hem viscut moments emotius, com quan un nen de l'Escola Àngela Bransuela va caure a terra i els companys i companyes van córrer a veure si estava bé; i moments divertits, com quan una professora de l'Escola Gem va dir que els codis QR que utilitzem per aprendre els valors de Barçakids significaven Quesos Redondos!

L'alumnat de Mataró, com en les setmanes anteriors, ha escrit els seus compromisos cap al valor del respecte en notes adhesives i els han afegit al mur del compromís, que cada cop és més gran!

I la setmana que ve...

Durant la setmana del 12 al 16 de febrer, Barçakids seguirà ubicat a Mataró, però ben aviat ens instal·larem a Manlleu, a la comarca d'Osona, on ens sumarem a la campanya #Invulnerables!

Hem creat un mapa interactiu perquè puguis saber sempre on som i que pots veure en el següent enllaç: Barçakids de ruta.

Fins aviat, Barçakids!

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...