08-05-2017
Pel maig, valors a raig!

Aquesta ha estat una setmana de comiats i benvingudes. Dimarts ens vam acomiadar de Banyoles amb l'Escola Can Puig i dijous ens vam instal·lar a Sort, on ens van rebre els nens i nenes de l'Escola La Closa d'Esterri d'Àneu. Tots plegats vam conèixer els valors de Barçakids, sobretot el valor del RESPECTE i el de la HUMILITAT, però sense oblidar els valors de l'ESFORÇ, l'AMBICIÓ i el TREBALL EN EQUIP. Ambdues escoles van escollir el RUGBI com a esport per posar en pràctica els valors, i la veritat és que tots els nens i nenes s'ho van passar molt bé!!

Al llarg de tota la setmana hi va haver un munt d'abraçades, diversions, jocs, somriures i, sobretot, valors!!! I és que ara l'alumnat de l'Escola Can Puig i l'Escola La Closa ja pot dir que n'és expert!

 

RECORRENT TERRITORI

Ja falten poques setmanes per finalitzar el programa escolar de Barçakids d'enguany i podem dir que hem passat per un munt de localitats d'arreu del territori català. Segurament hem passat ben a prop de casa vostra!! Recordeu que tenim un mapa on podeu consultar on hem estat, on som i on anirem.

Cliqueu la imatge per consultar-lo.

 

 WIKIVALORS

La nostra secció de wikivalors no para de créixer! Ja podeu llegir les noves definicions d'humilitat, empatia, sinceritat,... i moltes més! I com que aquest mes de maig el dedicarem a parlar i a fomentar el valor del RESPECTE, us deixem l'última definició d'aquest valor, que ens van escriure fa uns dies els nens i nenes de 4t de l'Escola Miquel Carreras de Sabadell:

"RESPECTE és el valor més important de tots. Ens fa tractar bé als companys, rivals, amics, mestres, naturalesa, material... També ens ajuda a ser bones persones i a tenir millors amics. És una actitud que mostrem cap a la resta de persones, entorn i objectes. Exemples: respectar el torn de paraula, si algú cau l'ajudem, donar la mà quan acabem un partit... "

 

EN VULL MÉS!

I si encara en voleu més, seguiu-nos a les xarxes socials de Facebook, Twitter i al canal de Youtube!

 

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...