20-02-2017
RESPECTE I RUGBI triomfen a Terrassa i El Vendrell!

Aquestes últimes setmanes, el programa escolar Barçakids s’ha instal·lat a Terrassa i a El Vendrell, i hi han passat un total de 20 escoles i més de 1200 nens i nenes!

D’El Vendrell, ens han visitat de l’Escola Marta Mata, l'Escola Àngels Garriga, l'Escola Sagrat Cor, l'Escola Àngels Guimerà, l'Escola Pla de Mar, l'Escola Teresina Martorell, l'Escola Els Secallets, l'Escola Pau Casals i l'Escola Garbí.

I a Terrassa, hem pogut conèixer els alumnes de l’Escola França, l'Escola Agustí Bartra, l'Escola Mare de Déu de Montserrat, l'Escola El Vallès, l'Escola Joan Marquès i Casals, l'Escola Salvador Vinyals i Galí, l'Escola Pere Viver i Aymerich, l'Escola Delta, l'Escola Mare de Déu del Carme, l'Escola Marià Guix i l'Escola Serra de l’Obac.

El valor que més s’ha treballat ha estat el del RESPECTE, seguit pel del TREBALL EN EQUIP, i els esports que més han practicat els nens i nenes de Terrassa i El Vendrell han estat el RUGBI i el FUTBOL.

 

WIKIVALORS

L'apartat de Wikivalors continua omplint-se! La definició que més us ha agradat aquest mes és la d’EMPATIA que ens va deixar l'alumnat de 4t de l’Escola Delta de Terrassa:

"L'empatia és posar-se en la pell dels altres. Hem de sentir els seus setiments i accions. És un valor relacionat amb el respecte. Serveix per ajudar i animar a la gent o companys. Saber quin sentiment està sentint l'altre persona i pensar que si tu estiguessis així, què t'agradaria que et fessin a tu. Pensar com si fossis ell i animar-lo. Exemple: Si t'agrada que t'animin quan estàs trist fes-ho també."

 

MÉS PROGRAMA ESCOLAR A LA WEB I A LES XARXES SOCIALS!

Recordeu que trobareu les fotografies de cada jornada a la secció Àlbum de fotos i que podeu seguir tot el que passa a Barçakids al nostre Facebook i Twitter!

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...