09-04-2018
Última parada del Programa Escolar: Manresa!

El Programa Escolar Barçakids s'ha instal·lat a Manresa, on farà l'última parada d'aquest curs escolar abans de l'estiu i on, al llarg de tres setmanes, viurem jornades plenes de valors amb els nens i nenes d'una desena d'escoles de la capital del Bages.

Una setmana més, Barçakids se suma al projecte #Invulnerables, una iniciativa contra la pobresa infantil que aposta per donar igualtat d'oportunitats a aquells que es troben en risc d'exclusió social, apostant pel futur de la infància. #Invulnerables se situa a més de 8 territoris de Catalunya, treballant amb 50 famílies a cada territori i, enguany, Barçakids s'hi ha sumat en quatre d'aquests territoris: Manlleu, Tortosa, El Vendrell i la ciutat on ens trobem en aquest moment, Manresa. Com sempre, des de Barçakids hem apostat per l'esport com a eina de transformació i conductora de valors, amb l'infant com la prioritat del Programa Escolar.

La setmana passada vam aprendre els valors de Barçakids amb l'alumnat de 4t de l'Escola Pare Algué i de 6è de l'Escola Sant Ignasi. Ambdos grups van demostrar ser veritables experts en valors i van gaudir d'allò més posant-los en pràctica a través de diversos jocs, activitats i els esports que havien escollit conèixer durant la jornada: l'handbol i el rugbi. 

 

PER L'ABRIL, VALORS MIL

La wikivalors és una secció de la pàgina web de Barçakids on tothom qui vulgui pot incloure la definició del seu valor preferit. Aquest abril, els nens i nenes de l'Escola Pare Algué i l'Escola Sant Ignasi ens han ajudat a fer-la crèixer amb dues noves definicions, l'autoestima i el treball cooperatiu.

  • Autoestima: Estimar-se i confiar en un mateix, és un valor, et permet fer una activitat tu sol, amb molta passió (4t. Escola Pare Algué)
  • Treball cooperatiu: És treballar amb els companys per un mateix objectiu, encara que tinguem diferents interessos. Ens fa que la feina sigui més fàcil. En l'esport hem de passar la pilota, però també ho podem fer a casa i a l'escola. Hem de confiar en els nostres companys i tenir una bona relació i ajudar-los encara que siguin diferents. (6è. Escola Sant Ignasi)

T'agraden? Recorda que pots votar-les! Només has de clicar aquí per accedir a la wikivalors.

 

 

BARÇAKIDS ALLÀ ON SIGUIS

Barçakids compta amb un perfil de Facebook, un de Twitter i un de Youtube, que et permetran estar sempre el dia de tot allò que passa al voltant de Barçakids i no perdre-te'n cap detall! Ja ens segueixes a les xarxes socials? ;)

Fins aviat, Barçakids!

Aquestes són les notícies més vistes...