12-03-2018
Última setmana de Barçakids a les terres de l'Ebre!

Un total de 426 xiquets i xiquetes de Tortosa han participat en el Programa Escolar, després de dues setmanes fantàstiques a les terres de l'Ebre.

La darrera setmana hem après i gaudit amb l'alumnat de l'Escola El Temple, l'Escola Nuestra Señora de la Consolación, l'Escola Cinta Curto, l'Escola Ferreries i l'Escola Sant Llàtzer, sumant-nos un cop més al projecte #Invulnerables.

Una de les sorpreses de la setmana va ser conèixer l'Alba, mestra de l'Escola Sant Llàtzer i antiga jugadora de futbol del FC Barcelona, a més a més de poder compartir grans moments amb els nens i nenes participants! L'Escola Consolació va dir als nostres educadors que havia estat un dia molt feliç, i escoltar això ens va fer feliços a nosaltres! Ens va agradar també sentir com, des de l'Escola Cinta Curto, afirmaven que cadascú escull els valors que té per trobar el seu camí,  o com els nens i nenes de l'Escola Ferreries es desitjaven sort abans i després de començar a jugar un partit.

Enhorabona, Barçakids!

 

 

ATLETISME

Les escoles participants en el Programa Escolar escullen sempre l'esport que els nens i nenes practicaran al llarg de la jornada per tal d'interioritzar els valors de Barçakids. Aquests últims dies, l'esport que més han escollit les escoles ha estat l'atletisme.

L'atletisme es considera l'esport més antic del món, i també el més practicat tradicionalment arreu del món. Un esport, doncs, que per si mateix representa molts valors positius! L'atletisme està també fortament lligat a una de les competicions més importants: els Jocs Olímpics!

A Barçakids, realitzem diverses proves d'aquest esport: la cursa de 100 m., la cursa de relleus, el salt de llargada i el llançament de javelina. Després d'escalfar correctament, els nens i nenes competeixen entre ells i per equips i posen en pràctica els valors de l'esforç, l'ambició, el treball en equip, la humilitat i el respecte! No cal dir que, un cop finalitzada la jornada, en són uns veritables experts!

 

 

 

BARÇAKIDS EN LÍNIA

A més a més del Programa Escolar, Barçakids està en línia les 24 hores del dia! Podeu navegar sempre que vulgueu per la nostra pàgina web, consultar els recursos educatius, mirar les fotografies dels àlbums escolars o contactar amb nosaltres a través del nostre perfil de Facebook i/o Twitter.

Gràcies per uns dies tan fantàstics, Barçakids!

 

  

 

 

Aquestes són les notícies més vistes...