22-06-2017
Un any escolar d'èxit al Programa Escolar Itinerant de Barçakids!

El Programa Escolar Itinerant de Barçakids en...

...DADES

Tanquem un curs més el Programa Escolar de Barçakids, i amb aquest ja en són cinc! Durant aquest curs escolar, el Programa Escolar Itinerant de Barçakids ha passat per 20 localitzacions d'arreu de Catalunya, on hem rebut 162 escoles diferents, un total de 470 grups classe i 9.500 alumnes nens i nenes de tota Catalunya d'entre 6 i 12 anys!

Tots els nen i nenes particiants han conegut els cinc valors de Barçakids: RESPECTE, ESFORÇ, HUMILITAT, TREBALL EN EQUIP i AMBICIÓ, però el que més han escollit les escoles per treballar ha estat el valor del RESPECTE, que ho ha estat amb un 46% respecte al total, seguit del TREBALL EN EQUIP, amb un 32%. De la mateixa manera, les escoles podien triar entre el RUGBI, el FUTBOL, l'HANDBOL, l'ATLETISME i l'HOQUEI per aprendre a jugar a aquest esport amb valors, i l'esport més practicat ha estat el RUGBY, seguit del HANDBOL.

...IMATGES

Si voleu recordar els millors moments del pas del programa escolar Barçakids pels centres educatius, podeu fer-ho consultant els àlbums de les diferents escoles que hi han participat. Cliqueu aquí per veure tots els àlbums de fotografies!

 

...PARAULES

I si sou dels que penseu que una paraula val més que mil imatges, no us podeu perdre les cròniques, on hi trobareu detalls de totes les vivències que s'han viscut durant cada setmana, curiositats, i molt més! Cliqueu aquí per consultar-les totes.

...QUILÒMETRES

Però si preferiu veure damunt del mapa el que ha significat el Programa Escolar de Barçakids, consulteu el nostre mapa interactiu!!

 

Gràcies a tots i a totes per haver format part un any més del Programa Escolar de Barçakids!!

Barçakids_DADES RESUM CURS 16_17_20 SEUS del Programa Escolar
Barçakids Curs 2016_17 Resum beneficiaris del Programa Escolar
Barçakids Curs 2016_17 Valors més escollits
Barçakids Curs 2016_17 Esports més escollits

Aquestes són les notícies més vistes...