10-04-2017
Un trimestre ple de valors!

Aquest trimestre, han participat en el programa escolar de Barçakids més de 5.200 nens i nenes de tota Catalunya! Durant aquests últims mesos, hem passat per Tortosa, el Camp Nou a Barcelona, Terrassa, El Vendrell, Figueres, Premià de Dalt, Mataró, Manresa, Lleida i Sant Joan de Vilatorrada; i hem pogut conèixer als nens i nenes de més de 30 escoles!!!

Sens dubte, han estat unes setmanes plenes de vivències, coneixences, emocions i noves amistats... però sobretot, hem viscut un trimestre ple de VALORS I D'ESPORT!! El valor que més s'ha treballat durant aquest trimestre ha estat el del respecte, seguit del valor del treball en equip, i l'esport més practicat ha estat el rugbi i l'handbol.

 

ÀLBUMS DE FOTOS

La millor manera de recordar les jornades viscudes a Barçakids és a través de les imatges! Per això, a la nostra secció d'Àlbums de fotos trobaràs fotografies de tots els centres per on hem passat!! Fes servir el buscador per trobar l'àlbum de la teva escola!!

I si vols estar al corrent de les últimes novetats, segueix-nos a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Youtube!

 

SEGUIM!

El programa escolar de Barçakids no s'atura aquí!!! Durant el següent trimestre, visitarem nous territoris i aprendrem valors amb molts més nous amics i amigues! Ens acompanyeu? ;)

Aquestes són les notícies més vistes...