13-11-2017
Una primera setmana inolvidable

El Programa Escolar Barçakids torna un any més i aquest cop ho fa més ple de respecte que mai! I és que una de les novetats d'enguany és que el valor principal que tractarem serà el valor del RESPECTE i ho farem amb un nou lema: QUI TÉ VALORS GUANYA, I AMB EL RESPECTE GUANYEM TOTS!

Aquesta primera setmana ha estat plena d'emocions! A Banyoles hem après a ser més respectuosos i hem jugat i practicat atletisme, handbol i rugbi amb els nens i nenes de 3r de l'Escola Pla de l'Ametller, de 4t de l'Escola Baldiri Reixac i de 6è de l'Escola La Draga.

Un dels millors moments de la setmana ha estat quan en Gil, de l'Escola La Draga, ha dit als nostres educadors que "el respecte és la clau de tot". Hi estem totalment d'acord! També ha estat un moment molt especial (i deliciós!) quan els nens i nenes de l'Escola Pla de l'Ametller han regalat als nostres educadors un grapat d'ametlles. Nyam!

Però aquesta setmana no tot han estat alegries, perquè la Mònica, una de les educadores que fa més temps que ens acompanya, ha hagut de deixar Barçakids per afrontar nous reptes i aventures! La trobarem a faltar i li desitgem el millor!

Uf, quantes emocions aquesta primera setmana! Fins aviat, Barçakids!!

 

Aquestes són les notícies més vistes...