Amunt, amunt!

“Amunt, amunt!” és un conte que parla del treball en equip. Amb la Xima i la Tina el vostre alumnat aprendrà la importància de treballar en equip per aconseguir un objectiu. La Xima i la Tina volen agafar el pot de galetes de xocolata, però està molt amunt. Cada una decideix anar per la seva banda per aconseguir agafar-lo, però finalment s’adonen que només podran menjar unes delicioses galetes de xocalata si treballen en equip.

Els objectius principals de l'activitat són, d'una banda, conèixer el significat de treballar en equip i les seves característiques gràcies a la lectura del conte, i de l'altra identificar el treball en equip en la història contada, i reconèixer les actituds que l’afavoreixen en diverses situacions.

A la vegada, els nens i nenes podran valorar els beneficis de treballar en equip i analitzar els inconvenients de d’aquelles accions i actituds considerats antivalors, com ara l’egoisme o l’individualisme, alhora que participaran activament en el debat reflexiu, argumentant i defensant les pròpies opinions desenvolupant habilitats de comunicació assertiva.

Recursos educatius. Educació en valors. Barçakids.

Aquests són els recursos més vistos...