Gustavo Dudamel, el director d’orquestra

Aquesta història que us proposem a continuació us pot ser de gran utilitat per treballar el valor de l’ambició i de la felicitat amb el vostre alumnat. Gustavo Dudamel és un director d’orquestra veneçolà molt famós arreu del món. Des de petit va tenir l’ambició de convertir-se en director d’orquestra i treballar en allò que més feliç el feia, la música.

Els principals objectius d'aquesta activitat són reconèixer el valor de la felicitat, mitjançant l’escolta d’una història basada en un fet real, i identificar-hi també la resta de valors associats, com l’esforç, l’ambició i la constància, així com identificar, analitzar i rebutjar les situacions d’injustícia i discriminació per raó de gènere, origen o creences que existien en la societat americana del segle XIX, però també en altres llocs.

Alhora, l'alumnat pot prendre consciència dels avantatges que pot comportar la pràctica musical en edat escolar i experimentar les possibilitats expressives de la música, tot descobrint-la com a eina de comunicació i expressió de sentiments i emocions.

Recursos educatius. Educació en valors. Barçakids.

Aquests són els recursos més vistos...