I had a dream

“Tot és possible amb l’esforç”, així comença el relat del nostre protagonista, en Nabil. Ell té molt clar que el camí per seguir millorant com a jugador de futbol és l’esforç, i que aquest esforç després té una recompensa: els aplaudiments de la grada. Amb aquest vídeo podreu treballar, amb el vostre alumnat, la cultura de l’esforç i altres valors que hi estan relacionats, com la constància, la motivació, la responsabilitat...

Entres els objectius d'aquest activitat hi ha conèixer, identificar i valorar l’esforç i altres valors relacionats com a essencials per aconseguir diferents objectius o fites, en aquest cas, ser un bon jugador de futbol.

També caldrà identificar, a través del vídeo, diferents situacions i accions en què es posen de manifest l’esforç i altres valors ètics i morals (en la frase inicial “Tot és possible amb l’esforç” = esforç, “menjar sa” = responsabilitat, “aixecar-se d’hora cada dissabte” = constància, etc.).

D'altra banda, l'alumnat també podrà prendre consciència de la importància de l’esforç en situacions en què l’objectiu requereix temps per ser aconseguit, i entendre la constància com una virtut essencial que comporta beneficis en el futur. 

Aquests són els recursos més vistos...