Infografies que diuen molt!

Sabeu allò que "val més una imatge que mil paraules"?, tot seguit us expliquem com aconseguir-ho i alhora fer un exercici col·laboratiu amb els vostres alumnes.

Si partim del principi que, des del punt de vista psicològic, el cervell processa el contingut visual 60.000 vegades més ràpid que el text, llavors una infografia, que té imatge i text, de ben segur pot ser una bona opció de comunicació amb els vostres alumnes.

I si a la seva elaboració sumem el component Barçakids de treball en equip, esforç i respecte ja tenim la base per a un molt bon exercici per fer a classe!

Una feina conjunta de la que, de ben segur, extraureu conclusions que us sorprendran i alhora us ajudaran en la vostra tasca com a docents. Animeu-vos a treballar la capacitat de comunicació i d'estructuració de la informació dels vostres alumnes

RECOMANACIÓ BARÇAKIDS:

Com treballar-ho?

Us proposem crear la vostra primera infografia posant les principals dades d’una lliçó i després feu l’exercici invers, demaneu als vostres alumnes que us expliquin amb forma d'infografia el que creuen més important de la vostra assignatura.

Eines a emprar:

Actualment hi ha bastantes eines on line a emprar, n'hem testejat algunes i des de Barçakids us recomanem piktochart.com, per ser més versàtil i fàcil. Si voleu aprofundir en el seu ús, aquí trobareu un vídeo tutorial que resumeix com treballar-hi.

Educació en valors, recurs educatiu per primària descarregable. Infografies que dieun molt
Educació en valors, recursos educatius, les dades del nostre programa escolar curs 2015-16

Aquests són els recursos més vistos...