Julia Butterfly, dos anys dalt d’un arbre

Amb aquest àudio tindreu un recurs fantàstic perquè a classe treballeu, amb el vostre alumnat, valors com el compromís, la constància i la perseverança. Julia Butterfly és una noia que va viure durant dos anys dalt d’un arbre de més de 50 m per impedir que el talessin. Aquesta és una història real que no deixa a ningú indiferent.

Entre els objectius de l'activitat hi ha descobrir i reconèixer, mitjançant la història de Julia Butterfly, el significat del valor del compromís i també el de la resta de valors associats, com la força de voluntat, el respecte per la natura, l’esforç i la perseverança. També propicia conèixer el concepte de desforestació, totes les conseqüències directes negatives que pot comportar per a la natura i el medi ambient, i la repercussió real que té en la nostra societat.

L'alumnat també aprendrà a valorar i reconèixer la dedicació i l’esforç de les persones com la Julia, que fan tot el possible per eradicar les injustícies mediambientals i descobrir l’existència de diferents entitats i associacions que lluiten per aquesta mateixa causa.

Recursos educatius. Educació en valors. Barçakids.

Aquests són els recursos més vistos...