La humilitat de Messi

Amb aquest petit fragment d’àudio disposareu d’un recurs més per poder treballar la humilitat amb el vostre alumnat. L’àudio explica quatre pinzellades de la vida d’un dels millors futbolistes del món, Lionel Messi, i la humilitat amb la qual porta els seus grans èxits futbolístics.

Els objectius d'aquest recurs d'àudio són Reconèixer, mitjançant la història de l’àudio, reconèixer el valor de la humilitat i de la resta de valors associats que també podem extreure de la narració, com ara l’esforç, la constància i el treball en equip necessaris per a l’assoliment de metes.

També permetrà a nens i nenes identificar, analitzar i valorar el comportament d’una persona que, com Messi, ha assolit metes de gran renom en molt poc temps i que, tot i així, segueix mantenint els peus a terra i valorant les persones que l’han ajudat a arribar on és ara, a la vegada que ajuda a aprendre a extreure informacions rellevants de la història escoltada, relacionar-les amb els diferents valors i fomentar les actituds d’humilitat com a fet enriquidor en la vida quotidiana dels infants. 

Recursos educatius. Educació en valors. Barçakids.

Aquests són els recursos més vistos...