Mural interactiu cerca alumne

El mural, un format ja conegut que també es digitalitza i el fa ideal per poder treballar tant a l’aula com a casa. Aplicar-ho pot ser un bon exercici de treball d’acció, ja que vosaltres els ajudeu en l’exercici però són ells qui han de fer i explicar un fet o un tema, i el fet de fer-hosobre un suport digital capta molt la seva atenció.

Per fer-ho podran incloure molts elements, a més de dibuixos, o text, en ser digitals també podran ser enllaços, fotos, vídeos, etc...

Un exercici ideal per treballar el processament de la informació i del treball cooperatiu, a més de fomentar el desenvolupament d'altres competències com la creativitat i la capacitat d'anàlisi i síntesi.

 

RECOMANACIÓ BARÇAKIDS:

Com treballar-ho?

Entre tots elaboreu un mural que recordi els aspectes bàsics i la importància dels valors. Per exemple podeu representar què és allò que ens ajuda a la convivència o identificar valors concrets: esforç, respecte, treball en equip, humilitat i ambició, en diferents situacions del dia a dia de l’infant.

TIP X DOCENTS, aquests murals o panells virtuals constitueixen un recurs molt útil per al vostre dia a dia per resumir les idees principals d'una unitat o un text, realitzar pluja d'idea o fins i tot com a panell recordatori de dates de lliurament de treballs i exàmens, entre altres possibilitats didàctiques. 

Eines a emprar:

D'entre les moltes eines existents, hem testejat algunes i des de Barçakids us proposem uns quants: MuralGlogster o Lino.

 

Barçakids_eines-digitals_mural-interactiu_nen
Barçakids_eines-digitals_mural-interactiu_drac

Aquests són els recursos més vistos...