Ryan Hreljac, el nen dels pous

L’àudio que us proposem continuació es una magnífica història basada en un fet real que us permetrà treballar i parlar sobre els valors de la humilitat i la solidaritat. Ryan Hreljac és un noi que, a l’edat de sis anys, va descobrir a través de la seva mestra que a l’Àfrica hi havia nens que no tenien aigua potable. Des d’aleshores, va fer mans i mànigues per construir-hi pous i millorar la vida dels habitants d’aquest continent.

Els objectius de l'activitat són reconèixer, mitjançant una història verídica, el valor de la solidaritat, que també va associada a valors com la humilitat, l’empatia o la humanitat, i els beneficis que pot comportar en la societat si es treballa amb aquests valors com a referents. 

També conèixer la realitat que es viu en un continent com l’Àfrica i identificar, rebutjar i debatre sobre les desigualtats de condicions i les situacions d’injustícia, tot sensibilitzant-se amb les necessitats bàsiques de les persones i grups més desfavorits, i valorar i reconèixer les conseqüències positives que han comportat les accions solidàries impulsades per Ryan Hreljac al continent africà i ser conscient que l’edat no és cap impediment per aconseguir un objectiu, per molt difícil o llunyà que es vegi.

Recursos educatius. Educació en valors. Barçakids.

Aquests són els recursos més vistos...