20-12-2017
Bones festes des de Vilanova i la Geltrú!

L'última setmana del Programa Escolar Barçakids del 2017 l'hem viscut a Vilanova i la Geltrú, on hem après esport i valors amb els nens i les nenes de l'Escola l'Arjau, l'Escola El Cim, l'Escola Llebetx i l'Escola Castell de Calafell i amb qui hem descobert el rugbi, a futbol i l'atletisme. Unes jornades intenses, plenes d'emocions i bons moments!

Al llarg d'aquest primer trimestre, gairebé 1.200 nens i nenes de Banyoles, Sabadell i Vilanova i la Geltrú han après amb Barçakids què significa el valor del RESPECTE i com ens pot ajudar a ser millors persones. Per celebrar-ho, hem preparat un petit vídeo que esperem que us agradi!

Un curs escolar ple de novetats

Una de les novetats d'aquest curs són els vídeos en què els nois i les noies dels diversos grups escolars expliquen de quina manera la seva actitud serà, a partir d'ara, més respectuosa amb les seves amistats, la família, el professorat, ...  i amb tot el món! Recordeu que podeu veure aquests vídeos en els àlbums de fotos de cada grup, així com en el nostre canal de Youtube.

Una altra de les novetats d'enguany és la Videoteca Barçakids, la qual anem actualitzant amb vídeos que us poden ajudar a l'hora de transmetre els valors de Barçakids a l'aula, a casa i en la pràctica esportiva. Ja la coneixeu?

 

Bones festes amb Barçakids

El Programa Escolar Barçakids farà un descans durant aquestes setmanes de vacances, però Barçakids seguirà actiu a la xarxa! Per això us hem preparat un especial nadalenc ple d'activitats que anirem compartint a les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter, perquè aquestes festes no us avorriu ni un moment, i, sobretot, seguiu practicant els valors de Barçakids!

Fins aviat, Barçakids!

Aquestes són les notícies més vistes...