No som els tres porquets

No som els tres porquets. Un conte per deixar de ser marranets. (Bambu Editorial, 2012) és un excel·lent llibre per a regalar als teus fills si us trobeu en la situació on els hi costa molt anar a la dutxa o endreçar la seva habitació. És un petit relat amb el qual els infants aprendran a millorar les seves actituds, a superar amb esforç els entrebancs i a reforçar els valors de la convivència a casa i en societat.

 

L'autora:

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) és periodista i presentadora de la televisió catalana. També col·labora regularment en diferents mitjans de premsa escrita i programes de ràdio. A més de la seva vessant periodística, Roca és autora de diversos contes destinats al públic infantil i juvenil.

La il·lustradora:

Cristina Losantos (Barcelona, 1960) és una il·lustradora catalana, llicenciada en belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en diverses revistes infantils, com Cavall Fort i El Tatano, i ha guanyat el Primer Premi d'Humor Gràfic Esportiu de la Fundació Catalana d'Esports 2007.

Aquests són els recursos més vistos...