Crea un nou valor
Nova definició
captcha

Tolerància

25-04-2017
La tolerància és acceptar opinions, persones, religions, actituds, decisions... que no siguin del teu gust o com t'agradaria que fossin. Acceptar el comportament dels altres acceptar a una persona tal com és encara que no t'agradi. Exemple: quan una actriu tolera les crítiques constructives de la seva obra o bé quan algú treballa d'una manera diferent a la teva. 6è

Respecte

25-04-2017
És un valor que pots demostrar a la gent del teu voltant. Necessari i fonamental, s'ha de tenir a tots els llocs. Tenir un comportament adequat amb totes les persones d'arreu del món. És una obligació que tenim I hem de fer tots. Exemples: ser educat, ajudar, escoltar, demanar perdó, dir sisplau, parar atenció, ajudar a la gent gran, dir bon dia, tractar bé. 5è.

Humilitat

24-04-2017
El valor de la humilitat es indispensable per tal de valorar les vistruds dels altres i no ser egoista. Consisteix en felicitar, animar i ajudar a tothom sense presumir de les teves habilitats. 5è A

Respecte

24-04-2017
El respecte és un valor molt important i positiu. Consisteix en tractar bé a tothom i també a l'entorn que ens rodeja. Ens ajuda a conviure, ser més educats i a relacionar-nos per tal de fer més amics.

Generositat

19-04-2017
La generositat és quan una persona és amable i comparteix les seves coses, ajuda a algú que ho necessita i dona als pobres, no es queda tot per ell, no ser egoista. Hem de ser bona persona i respectar als altres. 4t

Treball en equip

19-04-2017
És molt divertit perquè ens portem molt bé amb els companys i fem diferents amics. És quan col.laborem tots junts I respectem les opinions dels altres. Hem de jgar tots, animar als altres companys I decidir tots junts. Ens ajudem els uns als altres I confiem en tothom, ens esforcem i participem tots junts. 3r.

Solidaritat

07-04-2017
La solidaritat és quan ajudem a persones de tot el món i fem bones accions com compartir, donar coses als altres com material, objectes i menjar. No deixar sols als demés.

Treball en equip

06-04-2017
És quan un grup de persones treballen juntes, s'ajuden, s'escolten i s'esforcen. Exemple: Quan juguem a futbol i hem de llançar un penal animem a la persona, i si el falla li diem que no passa res. 5è.

Ambició

06-04-2017
Esforçar-se al màxim per aconseguir els nostres somnis. Exemple: si volem passar de curs i aconseguir la nostra ambició, haurem d'estudiar molt i sempre amb esforç. 6è.
Pàgina 1 de 87