15-05-2017
Barçakids s'instal·la al Pallars

Barçakids és al Pallars des de fa una setmana, concretament a Sort i a La Pobla de Segur, i ha rebut 566 nens i nenes d'aquestes dues poblacions i d'altres localitats dels voltants. Les escoles que han participat aquesta última setmana al programa escolar Barçakids han estat l'Escola Àngel Serafí i Casanovas, l'Escola Maria Inmaculada, l'Escola Valldeflors i l'Escola Els Raiers, i el valor que més han treballat ha estat el del RESPECTE.

Durant tota la setmana han caigut pluges intermitents, però això no ha impedit als nens i nenes participants aprofitar al màxim la jornada a Barçakids i aprendre els valors del RESPECTE, el TREBALL EN EQUIP, la HUMILITAT, l'ESFORÇ i l'AMBICIÓ.

 

COMIAT

Divendres, Barçakids es va acomiadar d'en Francesc, un dels educadors més veterans. Ja fa 3 anys que és amb nosaltres! En Francesc començarà una nova etapa de la seva vida a partir del curs que ve i per això ens ha de deixar! Li desitgem molta sort! Els nens i nenes de l'Escola Àngel Serafí de Sort li van dedicar un aplaudiment ben fort perquè li quedés un bon record del seu pas per Barçakids!

 

 

UN VÍDEO MOLT ESPECIAL

Durant tota la setmana, els nens i nenes de les escoles de Sort i de La Pobla de Segur van ajudar-nos per fer un vídeo molt especial... que ben aviat us ensenyarem!! ;)

Mentrestant, al nostre canal de Youtube, podeu mirar un munt de vídeos dels nens i nenes que han participat a Barçakids, entrevistes plenes de valors, recursos educatius,... us passarà l'estona volant!

 

ÀLBUMS DE FOTOS

Ja sabeu si hem estat al vostre centre escolar? Poseu el nom de la vostra escola al buscador de la nostra secció àlbums de fotos i consulteu totes les imatges del nostre pas!

 

Aquestes són les notícies més vistes...