04-09-2017
Els recursos educatius Barçakids més visitats d'aquest estiu!

Ja s'han acabat les vacances, però volem aprofitar els últims dies d'estiu per recordar els moments gaudits... i els recursos que més us han agradat aquests mesos de calor!! :)

 

TOP 3 - RECURSOS PER A DOCENTS

3. Infografies que diuen molt

Un dels recursos que més heu vist i descarregat és el que ens explica què és una infografia i com crear-la i utilitzar-la a l'aula! Ja ho heu provat?

2. Una altra manera de guanyar

Amb aquest recurs, el segon més visitat, podreu parlar a l'aula sobre quantes maneres de guanyar existeixen! Ja avancem que no n'hi ha només una...

1. La rotllana del respecte

I el recurs per a docents que més us ha agradat aquest estiu ha estat la rotllana del respecte! Coneixeu aquest joc?

 

 

TOP 3 - RECURSOS PER A NENS

3. Colònia

Una de les activitats que més heu descarregat ha estat la que ens explica com fer-nos la nostra pròpia colònia! Ja dèiem nosaltres, que últimament sentíem molt bona olor... ;)

2. Àlbum

Ens encanta que us encanti aquesta activitat que ensenya a fer un àlbum de fotos amb els records de totes les aventures viscudes durant l'estiu!! En Drac ja està preparant el seu....

1. Les targetes dels valors

Però l'activitat que més us ha agradat és la de les targetes dels valors!! Unes targetes molt especials que serveixen per avisar-nos quan ens oblidem dels valors... i per felicitar-nos quan ens en recordem!

 

TOP 3 - RECURSOS PER A FAMÍLIES

3. FesCAT

Es nota que l'estiu és època de festa major... i per això, un dels recursos més visitats és el que ens parla d'aquesta aplicació, molt útil si no et vols perdre cap festa!

2. L'autoestima

Un dels articles més llegits de l'estiu, i també del 2017, i és que sempre és un bon moment, per recordar la importància d'una bona autoestima!

1. El mindfulness a casa

Aquest article és el més llegit d'aquest estiu! Ja heu provat alguns dels consells de l'article per practicar el mindfulness en família?

 

Aquestes són les notícies més vistes...