16-04-2018
Manresa amb els valors de Barçakids

Aquesta última setmana, més de 200 nens i nenes de Manresa han participat en el Programa Escolar Barçakids. Una setmana més, hem sumat forces amb el projecte #Invulnerables per educar en els valors del TREBALL EN EQUIP, de l'ESFORÇ, de la HUMILITAT, de l'AMBICIÓ i del RESPECTE.

Hem viscut moments d'allò més emocionants i emotius amb l'Escola Oms i de Prat, l'Escola Valldaura, l'Escola Muntanya del Drac, l'Escola FEDAC Manresa i l'Escola La Renaixença. Ens ha agradat molt poder aprendre valors al costat dels nens i nenes de les escoles participants! Al llarg de la setmana, hem dut a terme un munt de jocs i activitats, com el joc del mocador del respecte, el cèrcol viatger o la gimcana dels valors, que ens han ajudat a interioritzar i entendre els cinc valors de Barçakids.

També hem practicat molt d'esport, i tot i que l'esport més escollit per les escoles ha estat l'handbol, també hem jugat a hoquei i futbol. Uns esports on el TREBALL EN EQUIP, l'ESFORÇ i el RESPECTE són valors clau per aconseguir arribar a la porteria i marcar un gol!

 

 

WIKIVALORS

Ens encanta la wikivalors! És la secció on tothom pot definir el valor que més li agrada, i aquestes són les definicions que ens han deixat aquests últims dies els nens i nenes participants!

  • AUTOCONTROL - Adonar-se quan estem fent una cosa malament i saber controlar-nos a nosaltres mateixos. T'ajuda a respectar a les altres persones i a relaxar-se. 5è, Escola Oms i de Prat.
  • PACIÈNCIA - La paciència és estar tranquil, has d'aguantar, saber esperar quan et toca i no perdre els nervis. 3r i 4t, Escola Valldaura.
  • MOTIVACIÓ - La motivació és quan tens moltes ganes de fer una cosa, quan t'animen t'ajuda a fer-ho millor, et puja molt l'adrenalina i si ho aconsegueixes, et sents molt bé. És important motivar-te quan et costa una cosa, és la clau per aconseguir-ho. 3r, 4t, 5è i 6è, Escola Muntanya del Drac.
  • AUTOCONFIANÇA - Confiar en tu mateix per aconseguir alguna cosa i creure que ho podem aconseguir. Hem d'estar segurs de nosaltres i no pensar en negatiu. És important tenir-ne a l'hora de treballar en equip. 6è, FEDAC Manresa.

Quina és la que més us agrada? ;) Que difícil escollir!

 

 

LA WEB DE BARÇAKIDS

Us recordem que la pàgina web de Barçakids us ofereix un munt de recursos i activitats totalment gratuïts per educar en valors a l'aula, a casa, o senzillament per passar una tarda entretinguda! Us convidem a navegar per la nostra web i descobrir la secció de recursos educatius, la videoteca, els àlbums de fotos, etc. No us ho perdeu!

 

Per cert, en Drac s'ha amagat entre les fotografies d'aquesta crònica. El trobeu? ;)

Aquestes són les notícies més vistes...