Crea un nou valor
Nova definició
captcha

Cohesió social

09-06-2015
Qualitat d'un grup, comunitat o societat per a mantenir un alt sentiment compartit de vida en comú, reforçat sovint per lligams històrics, culturals, lingüístics o de reciprocitat i ajuda mútua i que es donen en un context econòmic i polític percebut com a harmònic, inclusiu i socialment just

Àngel Castiñeira @angcastineira. Doctor i llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, és professor titular. Actualment, és director de la Càtedra de Lideratges d'ESADE i de l'Observatori de Valors de la Fundació Carulla.

Excel·lència

21-05-2015
Excel·lència com a valor fa referència a no posar-se límits, remet a l’autoexigència individual i col·lectiva i suposa encarar les pròpies fites amb el màxim d’ambició i de perfectibilitat. Excel·leix qui fa i actua al màxim de les seves potencialitats, talents i capacitats; qui assoleix les seves fites activant el major esforç, abnegació, sacrifici i perseverança de què és capaç. Excel·leix qui millora constantment, sobretot, en relació a ell mateix.

@EnricRocaC. Director d'@Edu21_cat i professor d'educació a la UAB

Empatia

04-05-2015
L'exercici d'entendre les injustícies d'aquest món, i mirar d'aportar per millorar-lo.

@TorrentPetit. Català inquiet, amant de la seva professió i agraït amb la seva gent. #mediTRIrrani #triatló #natura #valors

Valor

04-05-2015
Un valor brilla, atrau, anima a ser millor. Els nens fan la descoberta en els pares i monitors si són coherents!

@VictoriaCardona. Escriptora, mestra i conferenciant de temes d'educació familiar

Respecte

30-04-2015
Valoració, consideració, estima envers algú o quelcom. Valor fonamental per viure.

@MarcLFolch. Responsable de Programes municipals d'esport en edat escolar del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Treball en equip

30-04-2015
El 'treball en equip' significa unir forces per compensar debilitats i aconseguir grans coses. Compartir amb altres un fet, una experiència, un objectiu aconseguit t'omple de goig.

Silvana Ballbè, directora de l’escola La Roureda de Tordera