Barçakids, també per llegir

Barçakids té també la seva revista, en paper! Una revista infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys que vol ser un espai educatiu i de diversió.

No és una revista de futbol, però els jugadors del Barça han estat, des del primer dia, uns grans aliats en aquesta aventura: la de fer una revista infantil en català amb la voluntat d’oferir als lectors més petits una eina educativa i d’entreteniment que alhora vol fomentar els valors. La revista “Barçakids”, de periodicitat mensual, va néixer el 23 de desembre del 2012 fruit de la col·laboració entre l'editora del diari El Punt Avui i la Fundació del FC Barcelona.

“Barçakids” té entre els seus col·laboradors habituals reconeguts escriptors de literatura infantil. –Carles Sala, Jaume Copons, Daniel Cerdà, Lluís Llort, Marc Boada, Josep Lluís Badal...– i il·lustradors –Ricard Aranda, Cristina Bueno, Liliana Fortuny, Txell Darné, Sergi Càmara, Jaume Geli...–. És habitual trobar a la revista els jugadors del primer equip del Barça i hi hem entrevistat ,entre altres, Xavi, Messi, Iniesta i Suárez. Però també han passat per les planes del “Barçakids” molts altres convidats, com per exemple el Mag Lari, tot l’equip de Polseres Vermelles i els germans Roca.

 

Lectura i diversió

Cada mes, a les planes de “Barçakids”, hi trobareu les aventures d'un superheroi molt especial, podreu descobrir els secrets de la ciència amb El Petit Leonardo, receptes il·lustrades per fer de cuiners, jocs, aventures, contes... i un munt de curiositats, a més de recomanacions de llibres, aplicacions digitals i jocs de taula.

 

Barçakids now in English!

Cada mes us presentem personatges que han fet història. Una secció que podeu llegir (i escoltar!) en català i anglès. A través d'un enllaç podreu accedir a l'audio de la història en anglès.

 

On trobareu la revista?

“Barçakids” es distribueix gratuïtament amb el diari El Punt Avui el quart diumenge de cada mes. I també podeu llegir les revistes en pdf aquí al web.

 

Revista Barçakids
Revista Barçakids
Revista Barçakids
Revista Barçakids